Minun Herrani ja minun Jumalan

 • Home menu

 • Jeesus on Herra


  Fil 3:12...

  Ei niin, että jo olisin sen saavuttanut tai että jo olisin tullut täydelliseksi, vaan minä riennän sitä kohti, että minä sen omakseni voittaisin, koskapa Kristus Jeesus on voittanut minut.
  Veljet, minä en vielä katso sitä voittaneeni; mutta yhden minä teen: unhottaen sen, mikä on takana, ja kurottautuen sitä kohti, mikä on edessäpäin,
  minä riennän kohti päämäärää, voittopalkintoa, johon Jumala on minut taivaallisella kutsumisella kutsunut Kristuksessa Jeesuksessa.

  Minä Ari uskon että Jeesus on Herra. Hän on minun Herrani ja minun Jumalani. Uskon että Jumala on hänet kuolleista herättänyt ja hän elää.

  Jeesus Kristus on minun uskoni perusta ja hänen sanansa. Uskon pelastuvani Jumalan ARMOSTA uskon kautta, en itseni taikka tekojeni kautta. Uskon että Jeesus kuoli syntieni tähden Golgatalla. Tämä pelastus on parasta mitä ihminen voi saada ja tuntea tässä maailmassa.

  "Tulin uskoon" eli synnyin uudesti ylhäältä Jumalan sanan kautta syksyllä 1981. Olen kastettu veteen upottamalla "Herran Jeesuksen nimeen", tämä nimi on ylleni lausuttu.

  Olen Herran oma ja kuulun siihen Jumalan seurakuntaan josta raamattu kertoo ja nimeni on Elämän Kirjassa, siinä kirjassa josta myös raamattu kertoo, jossa on kaikkien pelastettujen nimet.

  Jos sinä tahdot

  Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.

  Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen. Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään.

  Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko sen?"

  Pyhä Jumala Taivaan Isä tarjoaa tätä pelastusta kaikille ihmisille maailmassa Jeesuksen sovitustyön takia, Jeesus on kuollut sinunkin syntiesi tähden. Anna pelastaa itsesi. Kaikki on jo valmista, tule sinäkin Karitsan häihin. Ilman rahaa ilman hintaa, sillä kaikki on jo maksettu. Jeesus on jo maksanut lunnaat sinunkin edestä.

  Tämä pelastus on Jumalan lahja sinulle. ( Ef. 2:8-9)

  Joh ilm. 19:9 Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat".

  Matt. 8:11 Ja minä sanon teille: monet tulevat idästä ja lännestä ja aterioitsevat Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin kanssa taivasten valtakunnassa;

  Joh ilm.22:17 Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.

  Matt. 4:14 Jeesus sanoi: ... mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään.

  Matt. 11: 28-30 Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.
  Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne.
  Sillä minun ikeeni on sovelias, ja minun kuormani on keveä.

  Apt. 22:16 Ja nyt, mitä viivyttelet? Nouse, huuda avuksi hänen nimeänsä ja anna kastaa itsesi ja pestä pois syntisi.'

  Apt. 13:38 Olkoon siis teille tiettävä, miehet ja veljet, että hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus
  ja että jokainen, joka uskoo, tulee hänessä vanhurskaaksi, vapaaksi kaikesta, mistä te ette voineet Mooseksen lain kautta vanhurskaiksi tulla.

  Sinua ei voi pelastaa sinun kirkkosi tai uskontosi. Sinun täytyy kääntyä Jeesuksen puoleen henkilökohtaisesti.

  Apt 17:30 Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.
  Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista."

  Room 10:9 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
  sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.
  Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään".
  Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat.
  Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".

  Room. 10:17 Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.

  Joh. 20:25 Niin muut opetuslapset sanoivat hänelle: "Me näimme Herran". Mutta hän (Tuomas) sanoi heille: "Ellen näe hänen käsissään naulojen jälkiä ja pistä sormeani naulojen sijoihin ja pistä kättäni hänen kylkeensä, en minä usko".

  Joh 20:27 Sitten hän (Jeesus) sanoi Tuomaalle: "Ojenna sormesi tänne ja katso minun käsiäni, ja ojenna kätesi ja pistä se minun kylkeeni, äläkä ole epäuskoinen, vaan uskovainen".
  Tuomas vastasi ja sanoi hänelle: "Minun Herrani ja minun Jumalani!"
  Jeesus sanoi hänelle: "Sentähden, että minut näit, sinä uskot. Autuaat ne, jotka eivät näe ja kuitenkin uskovat!"

  Johanneksen Evankeliumi 1 luku 12 ja 13 jakeet.

  "Kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta."

  Samoin minä, Arin vaimo Leena, uskon että Jeesus on Herra, ja olen kastettu Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen, veteen upottamalla.

  Koivuniemi nettiraamattu

  Our faith

  I, Ari, believe that Jesus is the Lord. He is my Lord and my God. I believe that God woke him up from death and that he lives.

  I believe all, and only what is written in the Bible, and I take it as the truth. Jesus Christ and his words is the foundation of my faith. I believe I will be saved by the GRACE of God, through faith, not through myself or what I do. I believe Jesus died for my sins at Golgotha. This salvation is the best thing a man can get and feel in this world.

  I was born again 1981. I have been baptized by sinking in the water in "the name of Lord Jesus"; this is the name that was spoken over me.

  I belong to Jesus and I belong to the parish of God that the Bible tells us about, and my name is written on the book of life that the Bible tells us about, the book that has the names of all the people that are saved. Your church canŽt save you. You must turn to Jesus personally.

  The Holy God, our heavenly father offers this redemption for all the people in the world because of Jesus. Jesus has died also for your sins. Let yourself be saved. Everything is ready.

  John 1:12 But to all who have received him—those who believe in his name—he has given the right to become God’s children 1:13 —children not born by human parents or by human desire or a husband’s decision, but by God.

  This is Leena, AriŽs wife. I wanted to tell you that also I believe in Jesus Christ and he is my Lord. I have also been baptized by sinking in the water in the name of Jesus Christ, our Lord.

  Koivuniemi nettiraamattu

  Main site