Studio Action by Pinnacle Systems

Tällä laitteella voi kaapata videokuvaa + strereoääntä monista eri lähteistä (videokamerasta, composite kamerasta, digiboxista, videoista, satelliittilaitteista ym.). Laitteessa on RCA video-in ja strereo audio-in RCA liittimet (ks. kuva alla).

Videokaappauskuvakoko on 320x240. Ajurissa on myös digitaalinen zoom ja normaalit kuvan säädöt. Tämä laite on kuin koneessa olisi TV-kortti jossa on video-in. Huom. Tämä toimii myös kannettavissa. Tämän laitteen avulla voit tehdä videokamerastasi valvontakameran tietokoneeseesi. Myös liiketunnistusohjelmat toimivat, samoin kuin MSN videoneuvottelut ja videopuhelut. Myös Netmeeting toimii.

CD:llä olevaa Lego ohjelmistoa ei tarvitse asentaa, imuroi Windows XP driver Download vain ajuri ja asenna se.

With Studio Action you are director of your own blockbuster movies! Includes USB/video capture cable and easy to use Studio Action video editing software. Studio Action allows you to capture video from any camcorder or VCR. Show your movie on your PC, email it, or put it on the web.

Key Features:

System Requirements:

USB Video Capture Cable:

NEW Studio Action USB device driver Win98, Win98SE, WinME, WinXP. It also works on Windows XP. WDM drivers. Download.

Tämä laite ei toimi omalla ajurillaan WinXP:ssä, mutta minun "virittämä" ajuripaketti toimii myös WinXP:ssä Download, CD:llä tuleva Lego ohjelmisto ei toimi XP:ssä eikä sillä muutenkaan tee mitään.

Kytke virta päällä oleva kamera ensin tähän laitteeseen (RCA video-in), jonka jälkeen kytket laitteen USB liittimeen. Windows XP löytää laitteen ja kysyy ajuria. Etsi se kiintolevyltä sieltä minne purit zip ajuripaketin. Siinä se, ei muuta. (Jos et kytke kameraa tai videolähdettä laitteen rca-liittimeen, ajuria ei ladata käyttöön).

Vanhemmissa Windowsissa CD levyllä oleva ajuri toimii, mutta voit myös asentaa tämän uuden ajurin (lisää uusi laite,... haluan asentaa itse luettelosta...ääni- video- peli- ohjaimet), etsi kiintolevyltä ajurikansio.

Download AMCap version 9.11 video capture software

Lego software updates link www.driver-windows.com - /Special Drivers XP/Pinnacle Systems/Studio Action/

Studio Action from Pinnacle Systems

All our webcams

Home Web Camera Lieksa Finland