Links
...este un club al pasionatilor de constructii radio Home-Made care este localizat pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/groups/homemaderadio/
si este constituit din cativa radioamatori pasionati de acest hobby. Oricine este interesat de constructiile radio este bine-venit sa faca parte din acest club, singura conditie necesara este sa faca dovada ca are un proiect radio construit de el si doreste sa-l faca public in cadrul grupului si sa impartaseasca impresii si idei despre el cu ceilalti.

Pentru promovarea acestui hobby, in randul pasionatilor de acest gen, constructiile radio H-M, am initializat un indicativ special:care va fi activ in perioada 1 - 31 octombrie 2017, indicativ pe care il vom face cunoscut in eter cu ajutorul radioamatorilor pasionati, care sunt in componenta clubului nostru. Acesti radioamatori sunt:
                        YO6PIR                   YO2LGX                   YO2LIW                      YO9DL                       YO2MOP
                    Chiorean Ovidiu         Gaspar Cristi           Adrian Toplician            Ion Voinea                  Neagu Daniel

In perioada mentionata vom apela cu acest indicativ special, toti membrii clubului si vom face legaturi radio in toate benzile destinate radioamatorilor promovand astfel pasiunea noastra comuna: constructiile radio.
Toti cei care vor intra in legatura radio cu acest indicativ special vor primi din partea clubului nostru un QSL special:


Copyright YO6PIR - Updated 10.2017

QSL-ul va fi transmis in format electronic pe platforma www.eqsl.cc sau pe Email, comunicat de catre corespondent.
Toate legaturile vor fi inregistrate in Log-ul clubului pe www.ClubLog.org si pe www.qrz.com unde vor putea fi verificate.
Prin aceasta actiune comuna dorim ca sa promovam activitatile de constructii radio in randul radioamatorilor pasionati si sa-i cooptam in clubul nostru de pe Facebook. Deasemenea dorim sa promovam experimentele radio si construirea de aparatura radio Home-Made de catre cei tineri si nu-numai, pentru a nu se plafona in traficul radio folsind doar echipamente industriale. Constructiile radio sunt dintre cele mai frumoase experiente pe care le poate avea un radioamator in activitatea sa, daca este pasionat de electronica.

Va asteptam in eter intre 1...31 octombrie 2017 si sa va inscrieti in clubul nostru HomeMade Radio !

73! de YP6HMR. 

HOME    YP6HMR      ABOUT ME       PROJECTS        QSL CARD       QSL received     CONTACT