Links
Modul de avertizare auto

Acest gadget este o inovatie adusa unui vehicul si functionarea sa imbunatateste conduita conducatorului auto. In fapt este o avertizare sonora care se declanseaza in doua situatii diferite, astfel:

Schema de principiu:

Copyright © 2008-2015 YO6PIR

SITUATIA 1
Daca semnalizarea se cupleaza pe una dintre cele doua pozitii, stanga sau dreapta, si este uitata sa mai fie decuplata, chiar daca situatia o impune, dupa 20 de semnale acest montaj emite semnale acustice la fiecare semnal pana este decuplata. Unele vehicule au o deficienta in revenirea manetei de semnalizare la pozitia de zero si astfel se circula in continuare cu semnalizarea pornita incurcand astfel traficul. Cati nu ati patit asta?
SITUATIA 2
Daca se cupleaza butonul de recirculare a aerului din habitaclu se creaza o atmosfera lipsita de oxigen. Cand circularea in astfel de situatii se perpetueaza pe o distanta mare, se simte o stare de ameteala si de insuficienta respiratorie. In acest sens vine in ajutor acest gadget care emite un semnal sonor, odata la 10 secunde, dupa ce butonul de recirculare a fost cuplat mai mult de 1 minut. Astfel se va avertiza ca este cuplat si se va decupla in timp util.   
HOME    YP6HMR      ABOUT ME       PROJECTS        QSL CARD         AWARDS         CONTACT